İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

19-02-2020 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. 2 points
  2. Bond şarkısı, severim. Fakat Sennek kadar heyecanlandırmadı beni. Güzel bit şarkı olmuş ama iddialı değil. Keşke iddialı gelselerdi. Müziği ve düzenlemesi güzel de nakaratında sorun var bence şarkının. Nakarata çok güzel giriyor, sonra bozuyor, istediğim tadı alamadım o yüzden. Listemde üstlerde olacaktır ama hala İtalya birinci benim için.
    1 point
  3. Fransa gelene kadar sonuncumdu kendileri. Ulusal final zamanında da sevmedim. Favorimi seçmediler. Tamam favorimi seçme eyvallah ama bu ne ya. Bu hareketler ne? Ellerinle neden öyle hareketler yapıyorsun kardeş? Zaten şarkı bir garip geliyor kulağa bir de o hareketleri görünce uyuz oluyorum. Geçen senenin norveçi diyorum bu şarkıya. Ben asla sevmeyeceğim ama insanlar seviyor ve halktan yüksek puan alacak. Bahislerde nasıl bu kadar yükseldi onu anlamadım. Eurovisionworld sitesi verilerini dikkate aldığımı söylüyordum hep size. Site genelde tahminlerini tutturuyor. Ve her şarkıya özel rate yapma sistemi var. Bu şarkının puanı 5 üzerinden 4.8 Esc kazanabilir mi diye düşünmek bile tüylerimi diken diken yapıyor düşünmemem lazım.
    1 point
  4. 1 point
  5. Devlet kanalı NDR "Unser Lied für Rotterdam" için sosyal medya üzerinden 607 sanatçı ve 568 şarkıyı değerlendirdi.
    1 point
  6. Bağırıp çağırmalı şarkı sevsek ıtalyayi favori yapardık. Bilip bilmeden beklentimiz hakkında konuşmasan harika olacak.
    1 point
  7. Eurovision 2020 listesinde 8 şarkı var, dinlenebilecek 3 şarkı var sadece: İtalya, Norveç, Avustralya. Sene baya düşük başladı, hayrolsun.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...