İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

16-01-2020 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Letonyada Finale Kalan 9 İsim Belirlendi Samanta Tina Katrina Dimanta ANNNA Miks Dukurs Katrina Bindere Driksna Edgars Kreilis Seleste Bad Habits
    2 points
  2. Me Tana'ya en düşük oyu veren jüri üyesi geçenlerde şöyle bir açıklama yapmış : "Me Tana'yı ülkemi temsil edecek bir parça olarak görmüyorum. Bizi temsil edecek şarkının içinde bize özgü etnik imgeler olmalı" Herhalde bu jüriye yanlış şarkı dinletmişler. Me Tana'yla katılsaydılar yarışmada ne yaparlardı bilmiyorum ama şimdikinden daha fazla şansları olurdu diye düşünüyorum. Neyse bu seneki şarkıları da ortalama bir şarkı, bakalım ne yapacaklar bu yıl.
    2 points
  3. Festival Da Cançao Şarkıları Açıklandı Playlissten Dinleyebilirsiniz
    2 points
  4. Dima ile Sergey birlikte katilsin 🤦🏻‍♂️
    1 point
  5. Bu yarı final resmen izlemeyelim diye her şeyi yapmışlar. Şarkılar rezalet.
    1 point
  6. Kazanan sarki bence en iyi 3 sarkidan biriydi. kanita vardi ukusal finalde o sarki secilenden cok daha iyiydi. Ve me tana yi herkes sevmisti. Bence ilk 10 yapardi o sarki.
    1 point
  7. Benim begendim 3 sarki da finale kalmis. begendim dediysem de eh iste dediklerim. samanta bu sene alir gibi. Ama keske o muzigi degisse cok kotu.
    1 point
  8. Daha çok yarı finalde elenirler o zaman. Yazık.
    1 point
  9. Hiç Beğendim İzlermiyim Bilirim
    1 point
  10. Bizim ortamda jigolo dövmesi olarak geçer
    1 point
  11. Beğenmedim mi demek istedin?
    1 point
  12. Joke entry gelir diye korkmuyor değilim ama gelmez herhalde ya. Şarkıları gayet güzel adamın.
    1 point
  13. Makedonyayı Rotterdamda VASIL Temsil Ediyor
    1 point
  14. Buenonun Şarkısının Adı Belli Oldu : ALİVE
    1 point
  15. Fransayı Rotterdamda Tom Leeb Temsil Edecek
    1 point
  16. Sanremo'ya bu sene (senelerdir olduğu gibi) konuk sanatçı olarak Lady Gaga'nın katılacağı konuşuluyordu. İtalyan fanlar Gaga için senelerdir imza toplama kampanyaları düzenliyor. Bugün yapılan tanıtım toplantısıyla Sanremo 2020 konuk sanatçılarının Dua Lipa ve Mika olduğu açıklandı.
    1 point
  17. Solistler Açıklandı Olga Lounova We All Poop Barbora Mochowa Ben Cristovao Pam Rabbit Karell Elis Mraz & Cis T
    1 point
  18. KATILIMCILAR Casey Donovan - Proud Diana Rouvas - Can We Make Heaven Dididrri - ? İota - ? Jack Vidgen - I am King I am Queen Jaguar Jonze - Rabbit Hole Jordan Ravi - Pushing Stars Mitch Tambo - ? Montaigne - ? Vanessa Amorosi - ?
    1 point
  19. Şarkıcılar ve Şarkıları Uku Sviste - What Love İs Jaagup Tuisk - Beuatiful Life Stefan - By My side Rasmus Randvee - Young Laura - Break Me Shira - Out Of Space Traffic - Üks Kord Veel Uudo Sepp - I m Sorry I Messed Up Inga - Rıght Time Merilin Maik - Mijjon Sammu Revals - Kirjutan Romaani Vilnerid - Kapa Koh La Kruuv - Leelo German & Violina - Heart Winder Janet - Hingelind Renate - Videomang Marilis Jögeva - Unistustes Little Mess - Without A Reason Jennifer Cohen - Ping Pong Egert Milder - Georgia Anett & Fredi - Write About Me Ziggy Wild - Lean On Me Synne Valtri & Valiharf - Majakad
    1 point
  20. Gecenin Performansları RAYLEEE KİM RYSSTAD LİSA GEİRMUND
    1 point
  21. 2017 de İtalyayı Temsil Eden Francesco Gabbani Bu Senede San Remoda Bir Diğer Tanıdık İsimse Raphael Gualazzi KATILIMCILAR Alberto Urso Anastasio Francesco Gabbani Achille Rauro Giordana Angi Enrico Nigiotti Marco Masini Elodie Levante Pinguini Tattici Nucieari Michele Zarrillo Raphael Gualazzi Diodato Le Vibrazioni Piero Pelu İrene Grandi Paolo Jannacci Riccardo Marcuzzo Bugo Feat Morgan Rancore Junior Cally Elettra Lamborghini
    1 point
  22. Şarıkıları Appten Dinleyip Oyladım Alayı Rezil bu Kadar boktan Şarkıyı Her sene nerden buluolar
    0 points
  23. Ne bicim ulke bu ya. Yine hepsi ayni rezillikte. birkac tane eh olan var sadece.
    0 points
  24. Ben Bu Sene MARUV Hamlesi Bekliyorum
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...